Η λαμογιοφυλακή, θα σταματήσει τα γιαούρτια!


Οι πολίτες της χώρας είναι εκτός εαυτού. Κάθε έλεγχος και αυτοσυγκράτηση εχει χαθεί. Δεν υπάρχει αντοχή, ανοχή, υπομονή... Τα φαινόμενα αποδοκιμασίας πολιτικών, παίρνουν διαστάσεις χιονοστιβάδας. Οι περισσότεροι δεν μπορούν πλέον να κυκλοφορήσουν ούτε μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς τους, αφού γίνονται αποδέκτες υβριστικών φράσεων, ενώ πολλοί φοβούνται και τα χειρότερα!
Εκτός από τον κ.Πάγκαλο -που νομίζει ότι πρέπει να πληρώσει ο Τσίπρας αλλοδαπούς για να τον γιαουρτώσουν και δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι στην πραγμαιτκότητα κάνουν ουρά οι Ελληνες που θα το έκαναν ευχαρίστως εντελώς δωρεάν-, σχεδόν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης ανησυχούν σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους. Αλλά και οι συνεργάτες του κ. Καραμανλή, έχουν τουλάχιστον 1 1/5 χρόνο να ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους (τις βίλες τους για να ακριβολογώ) ενώ ανάλογα φαινόμενα αντιμετωπίζουν και πολλοί βουλευτές της ΝΔ.

Δεν είναι όμως καλύτερη η κατάσταση και στον δικό μας χώρο. Με πληροφορούν ότι υπάρχουν συνάδελφοι δημοσιογράφοι που για να φύγουν από τα μέσα όπου εργάζονται, στέλνουν πρωτα τον οδηγό- αστυνομικό τους να σιγουρευτεί ότι δεν τους περιμένει κάποιος αγανακτισμένος με αυτά που ακούει και διαβάζει τηλεθεατής ή αναγνώστης. Αφήστε που αρκετοί, έχουν εξαφανιστεί εντελώς από το... φως της ημερας, καθώς από το ένα υπόγειο γκαράζ της επαυλης τους βγαίνουν, στο υπόγειο γκαράζ του μέσου που δουλεύουν μπαίνουν.
Οσο για τους εκδότες ή τους καναλάρχες; Εκεί η κατασταση προβλέπεται τόσο έκρυθμη που το γιαούρτωμα θα μοιάζει με στοργικό χάδι, οσονούπω. Ηδη μαθαίνω ότι πολλοί έχουν μέρες να "πατήσουν" το πόδι τους στα γραφεία τους, ενώ τα σπίτια τους θυμίζουν φρούρια!
Ανάλογη είναι η κατάσταση και μεταξύ των μεγαλοεπιχειρηματιών που αφήνουν απλήρωτους εκατοντάδες εργαζόμενους, προχωρούν σε εικονικές πτωχεύσεις, συμπεριφέρονται ως κοινοί απατεώνες, αλλά συνεχίζουν ανενόχλητοι την επιχειρηματική τους δράση, με νεές επωνυμίες και offshore.
Δεν χρειάζεται να έχεις μαντικές ικανότητες για να "δεις" το τσουνάμι οργής και αγανάκτησης που πλησιάζει! Ενα τσουνάμι που θα προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές αλλά υπάρχει έστω και τώρα τρόπος να ανακοπεί. Και ο τρόπος λέγεται Κορυδαλλός!
Είμαι βέβαιος πως όταν θα μπει στη φυλακή, ο πρώτος πολιτικός, ο πρώτος εκδότης, ο πρώτος καναλάρχης, ο πρώτος επιχειρηματίας- λαμόγιο, ο πρώτος δημοσιογράφος που τα παίρνει για να προωθεί συμφέροντα...με τις κατηγορίες της απάτης, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, της φοροδιαφυγής, του παράνομου πλουτισμού, η οργή θα "φρενάρει". Αρκεί τα ονόματα που θα βρεθούν πίσω από τα κάγκελα της λαμογιοφυλακής να είναι των "μεγάλων" και όχι της "μαρίδας"! Των ενόχων και όχι των εξιλαστήριων θυμάτων...
Αν δεν συμβεί αυτό, τότε φοβάμαι ότι θα ζήσουμε ακραίες καταστάσεις! Δεν φαντάζονται πόσο ακραίες...
http://www.newsbomb.gr 
Η λαμογιοφυλακή, θα σταματήσει τα γιαούρτια! Η λαμογιοφυλακή, θα σταματήσει τα γιαούρτια! Reviewed by Skandalistis on 3:35:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.