Αγανακτισμένοι Στην Έδεσσα

Οργανώνουμε μια νέα διαδήλωση. Ποιοι? Εμείς οι νέοι αυτής της πόλης. Εμείς που κάθε μέρα δίνουμε πνοή σε κάθε γειτονιά της Έδεσσας, σε κάθε γειτονιά του τόπου μας. Γιατί? Γιατί κουραστήκαμε με όλους αυτούς που παίζουν στις πλάτες μας και δεν καταλαβαίνουν ότι πλέον ξέρουμε το άσχημο παιχνίδι τους. Γιατί δεν θέλουμε να πάει χαμένος ο κόπος που έκανε ο καθένας μας, στην πορεία που ακολούθησε. Γιατί είμαστε ευγνώμονες στους δικούς μας που μας στήριξαν και μας στηρίζουν κάθε μέρα για να γίνουμε καλύτεροι και χρήσιμοι για τον μέλλον. Γιατί δεν θέλουμε άλλο ανίκανους να ορίζουν τον τόπο μας. Γιατί εμείς χτίζουμε αλλιώς τα όνειρα μας για το μέλλον. Οι μεγαλύτεροι από εμάς μαγευόταν με λόγια από μπαλκόνια. Εμείς αγαπάμε τις πράξεις και μέχρι σήμερα κανείς δεν έβαλε ένα λιθαράκι για να χτιστεί σωστά κάτι σε αυτόν τον τόπο.
Την Κυριακή 29/5/2011 στις 19:00 θα αφήσουμε τα καφέ και τις βόλτες και θα πάμε όλοι μαζί να δείξουμε οτι πλέον δεν μπορεί να μας κοροϊδεύει κανείς. Θα αφήσουμε την ξεκούραση μας για να κουράσουμε αυτούς που τόσο καιρό νομίζουν οτι δεν καταλαβαίνουμε τις βρομιές τους.
Διαδηλώνουμε ειρηνικά, χωρίς σημαίες. Χωρίς χρώματα. Χωρίς σύμβολα. Τα πρόσωπα μας είναι το σύμβολο μας. Όποιος μπορεί να μας κοιτάξει κατάματα ας έρθει μαζί μας.
Ενημερώστε όλους τους φίλους σας. Ενημερώστε όλους τους γνωστούς σας. Δεν είναι μία ακόμη διαδήλωση. Είναι το ραντεβού μας με το μέλλον αυτού του τόπου και εμείς θα είμαστε εκεί, παρόντες.
Μια του κλεφτή, δύό του κλέφτη...

Έδεσσα, Πλατεία Ελευθερίας, 19:00 με όσο κρατήσει η αγανάκτηση μας..
Αγανακτισμένοι Στην Έδεσσα Αγανακτισμένοι Στην Έδεσσα Reviewed by Skandalistis on 3:48:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.