Αποκλειστικό! Στο Μαξίμου ψάχνουν για τον νέο ύμνο ... του ΠΑΣΟΚ!!!




Γράφει με χιουμοριστική διάθεση ο Γιάννης Πρεβενιός (e-mail: prevejohn@yahoo.gr)

Φήμες φέρουν τις τελευταίες μέρες τον πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου να προβληματίζεται έντονα για το αν θα προκηρύξει εκλογές αφού αυτή την στιγμή το ΠΑΣΟΚ δεν έχει οράματα, προτάσεις αλλά το κυριότερο ...«συμβολικό» τραγούδι που να το αντιπροσωπεύει!

Όπως είναι γνωστό, για τα μέχρι τώρα σύμβολα του δηλ. το «Καλημέρα ήλιε» και το «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες» υπάρχει απαγόρευση (από την Μυρσίνη Λοΐζου και τον Ηλία Ανδριόπουλο) να μη χρησιμοποιούνται στις δημόσιες κομματικές εκδηλώσεις!

Έτσι ο κ. Παπανδρέου ζήτησε εναγωνίως την βοήθεια των υπευθύνων για να βρουν το τραγούδι που θα γίνει ο νέος ύμνος του κόμματος για να προκηρύξει μετά εκλογές!!!

Αυτή την στιγμή φτάνουν σωρηδόν στο Μέγαρο Μαξίμου προτάσεις από ειδικούς και μη, οι οποίες προτείνουν τραγούδια που εκφράζουν τις τάσεις αλλά και τους προβληματισμούς, της Ελληνικής κοινωνίας!

Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι προτάθηκε ήδη το γνωστό τραγούδι του μεγάλου βάρδου του Ελληνικού τραγουδιού Στέλιου Καζαντζίδη «Έρχονται χρόνια δύσκολα»

αλλά και αυτό ο κ. Πρωθυπουργός το απέρριψε λέγοντας (με την γνωστή «οξυδέρκεια» και το χιούμορ που τον διακρίνει). «Α χα χα ... μα είναι δυνατόν κάποια στιγμή να στριμωχτούμε όλοι ... σε ένα τριαντατριάρι κελί». Όμως δίπλα του ένα άλλο μεγαλοστέλεχος του κινήματος σιγοψιθύρισε ανακουφισμένο «Ουφ! ... Παρά να πάμε στο Γουδί ... καλύτερα στη φυλακή».

        
 
 
http://dunamitis.blogspot.com/
Αποκλειστικό! Στο Μαξίμου ψάχνουν για τον νέο ύμνο ... του ΠΑΣΟΚ!!! Αποκλειστικό! Στο Μαξίμου ψάχνουν για τον νέο ύμνο ... του ΠΑΣΟΚ!!! Reviewed by blog on 9:35:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.