Στον εισαγγελέα οι δέκα συλληφθέντες για τα μικροεπεισόδια στο Σύνταγμα


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν τα δέκα άτομα που συνελήφθησαν τη νύχτα του Σαββάτου κατά την διάρκεια των μικροεπεισοδίων που σημειώθηκαν στο Σύνταγμα, όπου πραγματοποιήθηκε νέα συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων».

Οι επτά από τους συλληφθέντες κατηγορούνται για παρακώλυση συγκοινωνιών και οι άλλοι τρεις για επίθεση σε βάρος αστυνομικών, από τους οποίους ένας και για κατοχή ναρκωτικών, καθώς πάνω του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η ένταση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν περίπου 2.000 άτομα που συγκεντρώθηκαν συνολικά στην πάνω και στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος ανέβηκαν στον χώρο του Άγνωστου Στρατιώτη, αλλά απωθήθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.

Γύρω στα μεσάνυχτα και ενώ είχε δοθεί στην κυκλοφορία η οδός Αμαλίας οι επτά που συνελήφθησαν αρχικά επιχείρησαν να κλείσουν και πάλι τον δρόμο, οι άλλοι τρεις συνελήφθησαν αργότερα τις πρώτες πρωινές ώρες γιατί πετούσαν αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις.-

Το επόμενο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου οι «Αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης προγραμματίζουν συλλαλητήρια στους δρόμους γύρω από τη ΔΕΘ, προκειμένου να υποδεχθούν τον πρωθυπουργό με το σύνθημα «είστε ανεπιθύμητοι».
Στον εισαγγελέα οι δέκα συλληφθέντες για τα μικροεπεισόδια στο Σύνταγμα Στον εισαγγελέα οι δέκα συλληφθέντες για τα μικροεπεισόδια στο Σύνταγμα Reviewed by blog on 5:42:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.