Υπέκυψε στα τραύματά του ο δεύτερος παιδόφιλος στο Ρέθυμνο



Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από λίγο στην Μοναδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, ο δεύτερος παιδόφιλος καθηγητής φυσικής αγωγής που αυτοτραυματίστηκε χθες με μαχαίρι την στιγμή της σύλληψής του.

Ο 5οχρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.
Ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής σε Γυμνάσιο του Ρεθύμνου και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Ρεθύμνου για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Δυο μαθήτριές του, 14 ετών είχαν πέσει θύματα ασελγών πράξεων σε βάρος τους από τον γυμναστή, τον Φεβρουάριο του 2010, όμως δεν είχαν τολμήσει να πουν τίποτα σε οποιονδήποτε.

Μετά τα τελευταία γεγονότα όμως και την υπόθεση Σειραγάκη, τα κοριτσάκια πήραν το θάρρος και είπαν τόσο στους γονείς τους όσο και στην Αστυνομία τι είχαν υποστεί από τον καθηγητή τους. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, παρουσία και του Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου, μετέβησαν στο σπίτι του 50χρονου όπου και τον εντόπισαν.

Κατά τη διάρκεια της κατ’ οίκον έρευνας, ο 50χρονος προσποιήθηκε, ότι ήθελε να πιει νερό από την κουζίνα και αιφνιδιαστικά άρπαξε ένα μαχαίρι από τον πάγκο της κουζίνας και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και στον λαιμό.

Οι αστυνομικοί έπεσαν αμέσως πάνω του για να τον αποτρέψουν, όμως ήδη το τραύμα στην κοιλιά ήταν βαθύ. Ο 50χρονος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όμως πριν απο λίγο απεβίωσε. Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, για να διαπιστωθεί εάν και άλλα παιδιά είχαν πέσει θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του δράστη.

http://www.prionokordela.gr/ellada/ektakto-ypekipse-sta-trymata-toy-o-deyteros-paidofilos-sto-rethymno/
Υπέκυψε στα τραύματά του ο δεύτερος παιδόφιλος στο Ρέθυμνο Υπέκυψε στα τραύματά του ο δεύτερος παιδόφιλος στο Ρέθυμνο Reviewed by katina on 5:16:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.