ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ" ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ"(ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ...λίγο επικίνδυνο δεν είναι ???)


Συναγερμός σήμανε πριν από λίγες ώρες στη Δικαιοσύνη μετά από ανάρτηση στο διαδίκτυο που καλεί εμμμέσως αλλά σαφώς σε «πραξικόπημα».
Υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη πραγματοποιήθηκε στην Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου, έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτας Φάκου και του αντεισαγγελέα Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Διαβάστε περισσότερα »
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ" ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ"(ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ...λίγο επικίνδυνο δεν είναι ???) ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ" ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ"(ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ...λίγο επικίνδυνο δεν είναι ???) Reviewed by Skandalistis on 9:30:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.